You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği parçalanmamış yapılarda en azca 2 tane yangın çıkışı bulunması zorunludur. Hatta yapılarda bulunacak erkek skorsına sargılı olarak yangın merdiveni çıkış sayısı da artış gösterecektir.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Yangın merdivenleri derece önemli olan gayrı bir yapı ise yangın merdiveni kapısı doğrusu (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi zemin verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, dizaynı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sebebiyle daha risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Bilirkişi mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda olabildiğince hassas davranışları sergilemektedir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Bir sonraki blog hatmızda sizlere yangın bapsı satın almaya hüküm vermeden önce kapı firmalarına sormanız gereken soruları listeleyeceğiz.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara elverişli olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Aksi takdirde konulevini yerine getirememekle omuz omuza yangına karşı savunmasız bir düzlem oluşturur. Evet yangın bapsı seçer nelere nazarıitibar edilmeli?;

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının amelî standartlara ve yönetmeliklere munis olup olmadığını belirlemek için kimlik ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Siz de yangın kapısı fiyatları üzerine marifet yolmak sinein sayfanın altında bulunan formu doldurarak değerlendirme bırakabilirsiniz.

Yangın kapıları binanın farklı yerleri beyninde yangının yayılmasını önlemekte yardımcı olur. Yangın bapları yangın esnasında insanların hayatlarını kurtarır ve hayat ile ölüm beyninde çarliston bir çizgi mümkün.

Yangın emniyetliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan güçlü olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının sıkı hızlıya Yangın Çıkış Kapısı kapanmasını esenlamaktır.

ölçünlü ve sertifikasyonlara iyi olarak üretilmiş yangın bapları kestirmece 70 kilo üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri olgun birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları ya da nitelikleri başkalık gösterebilir.

Report this wiki page